The best gift for your loved person: an PREZERVATIV!!!

Pornind de la revoluţia sexuală din America de la concertele Woodstock din anii saptezeci, în care motto-ul tinerilor era love, sex and rock & roll, au trecut decenii şi lumea s-a transformat profund în Europa Occidentală. În Lumea ăn care m-am născut, în URS-ul care spunea ca sex în ţara noastră nu există, deşi oamenii de rău de bine, se bucurau de placerile trupului plodind vreo 7-10 copchii, schimbarea regimului şi a cupoanelor a însemnat o profundă tranformare de atitudine relativ la sensul existenşei şi a dobândirii plăcerii exprese, imediate şi a celei ce va veni în rate pe lumea de dincolo.
Cel mai util cadou a uni tânăr care iubeşte o fată este după părerea mea un prezervativ. Indiferent de educaţia din familie, care promovează un stil de viaţă sfinţit de castitate sau modelul trântorului care culege polen din floare în floare. În tutmultul timpului mulţi se bălăcesc în idei şi meandre ale concretului, făcând altceva decât promovează şi recomandă altora, comunitatea cu un om sau un grup apărând în acest context, ca o realitate intimă sau socială, iar alegerea o face aici fiecare după puterea descernământului pe care o are fiecare.

Fiecare are drumul său în viaţă şi cale pe care doreşte să înainteze, cert rămâne un lucru, dacă ataşametntul pentru o persoană apropiată, depăşeşte limitele simplei prezenţei proxime, nu este necesară complicarea anumitor lucruri în cazul unui deznodământ fericit de familie, sau a unei experienţe care va fi piatra de temelie a undei căsnicii reulite. Într-un spot publicitar era invocat motto-ul Protect your love, use condoms. Trecând peste epocrizia oamenilor corecţi, există o doză bună de adevăr în aceste cuvine, dincolo de frontierele impuse de cultură sau graniţele politice.
Video: http://www.youtube.com/watch?v=VfDyD4avQAEÎmagini care au expus mai multe decât au fost spuse în această tusă de cuvinte... 

Comments

Popular Posts