11 minute şi o bere

Am citit săptămâna trecută cărţulia lui Paulo Coelho cu acest nume şi mi-am dat seama(m-am convins mai bine spus de ceea ce ştiam) ca fiecare om luat în parte trăieşte într-o lume paralelă cu vecinul de bloc, femeia din pat sau băiatul care taie iarba din faţa casei. Ieri am făcut o baie scurtă într-o furtună de nisip, am văzut golful persic şi stelele de după norii de praf prin latul unei sticle de beri australiane iar azi am trecut pe la Copacabana din împrejurimi, cu muzică live, biliardul de cinci lei bronat pe toată seara de un grup de induşi şi cel mai important lucru întreg barul era înţesat de o mulţime de fuste cu mâncărimi mercantile, care scanau clentela pe sup(t) sprâncenele fake, lungi şi ondulate. Din senin m-am dezmeticit alături cu un video blogger, care foloseşte camera de filmat a unui telefon cu îndemânarea lui James Cameron(Jora Videocameră).
Bem o cafeluţă la un restaurant rusesc şi aflu că aplicarea tatuajelor prin părţile astea este ilegală, dar ciuvacii cu ochi înguşti îţi pot trage-o tatuirovcă de toată frumuseţea comod, repede şi calitativ în una din camerele lor înţesate de hamacuri. Iubirea doare şi dacă îi mai dai şi un fum sau oleacă de clei îţi duce lama la gât, caz real, aşa că mai uşurel cu subsatanţele chimice şi femeile, toate sunt bune de consumat în ordinea prescrisă de doctor House:)
Cu un picior în stradă şi cu geamantanul gata pentru a schimba destinaţia de trai închei ziua cu zâmbetul pe buze şi gândul la "rrrrrrrrrăutăţi, rele, rele, dar buneeee". Somn uşor urez tuturor midle east, bună dimineaţa Kamceatka, închei cu aceea că burţii trebuie să-i dăm de mâncare, trupului trup şi fiecăruia ceea ce merită sau ceea ce bunul şimţ şi cerebelul socoate de cuviinţă.Oraşul e pustiu, se apropie dimineaţă şi în timp ce muncitorii îşi beau cafeaua şi înghit orezul condimentat, picături de apă se preling pe oglinzile duşurilor din camerele de "masaj" iar taxiurile duc felinele de noapte, muncite sau dezamăgite pe la culcuşurile lor. Cineva bate ultimele cărţi iar specialistele ghicesc ce timp va fi mâine în funcţie de metablismul persoanei de alături.Până la urmă vă întreb totul şi toate se învârt în jurul soarelui sa a celor 11 minute, este întrebarea la care eşti liber să te gândeşti şi să îţi reevaluezi faptele idealurile şi scopurile de moment sau de durată.

Comments

Post a Comment

Popular Posts