Prietenia între dintre baiat si fată


Viaţa noastră în esenţa ei este o îmbinare continuă de paradoxuri, când ne naştem începem să murim încet, atunci când suntem mici dorim să devenim mari şi tânjim după tinereţe şi copilărie atunci când trecem de o anumită vârstă, iubim ce ne face rău şi evităm să facem lucruri frumoase şi bune care afectează brandul sau imaginea, masca atent construită ani la rând.
O bună parte din bărbaţi sunt adepţii maxemei ca "din femei ne naştem şi în femei ne întoarcem...". Artocilul acesta nu se vrea a fi unul misogin care la drept vorbind daca arunc o mica privire de-a lungul istoriei, umanitatea in decursul dezvoltării ei consemnate documnetar a fost una dominata de bărbaţi.
Trecând peste faptul că cineva se orientează mai bine în spaţiu şi unii fac mai multe lucruri simultan, anumite persoane gândesc cartezian alţii emoţional şi lucrurile în genul ăsta ar putea continua la nesfârşit, după acest preambul intervine o "simplă" întrebare unde este limita prieteniei, nu dragostei, nu pasiununii, ci amiciţiei dintre un băiat şi o fată? Poate exista prietenie între sexe?

Comments

  1. Eu cred ca nu poate exista prietenie intre sexe, dar tema asta trebuie pusa in discutie, caci poarta in urma multe aspecte))

    ReplyDelete
  2. Daca exista prietenie dntre doi foşti iubiţi,aunci ei se mai iubesc sau nu s'au iubit niciodata..))

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts