Scheletul din dulap

In spatele fiecărei istorii de succes se ascunde un mister. Marile bogatii ale,lumii nu se ascund in spatele seifurilor băncilor elvetiene cu pereti inoxidabili proiectati perfect având tone si grosimi impunătoare. Mai nou ele circula cu viteza luminii prin cablurile,de fire optice sau sunt transmise prin retele fără cablu din Tokyo la Moscova apoi la New York sau Londra. Puterea si bogatia sunt asociate astăzi cu informatia cine o controlează fac ca sa răsară soarele, sa inceteze războaie si sa cada sau sa urce bursa. Mintea umana este esenta principala a ascensiunii si declinului fiintei umane. Schimbarea de mediu si spatii geografic, noul cu toate aspectele sale lunecoase si abrubte este testul de rezistenta si darmonul care cerne pleava de secara, cineva arde si mistuie, altcineva se trezeste din letargie si devine mai puternic. Acum câteva luni in urma ascultam o emisiune de weekend la Radio Guerrilla unde SGB vorbea despre cele patru etape ale perceperii realitatii, spunând ceva de,genul: prima etapa viată,e de,rahat, a doua viată mea e de cacao, a treia eu sunt specher tu nu, patra noi suntem șmecheri voi nu si ultima percepție viaţa e frumoasă. Doar pentru o clipa luați o pauza si intrebati-va in ce stadiu al vietii si a intelegerii ei sunteti la momentul de fata.
Absolut toata lumea are cate un schelet in debara, fie ca acceptă asta sau nu. Cu certitudine cred ca din moment ce am fost inzestrati cu anumite calitati si daruri odată cândva va trebui sa dam seama pentru ele fel ca in parabola talantilor. Idei sunt pentru a fi puse in aplicare trebuiesc bani, daca nu ii furi atunci trebuie sa ii castigi, daca un singur job lungește prea mult așteptarea atunci exista part time-uri, gândite pentru acei indivizi care într-o una dimineata vor sa devina proprii sefi si stăpânii propriilor destine. Prin aceasta ajungla e nelipsita maceta perseverentei, comunicarea, optimismul, voia buna si curajul. Caci pe cine il va interesa cum ai ajuns in vârful piramidei sociale, economice si politice când totk vor jindui sa-ti împărtășească compania, iar pentru pr bani se vor găsi destui.
Trebuiesc eaca de bani pentru a urni carul din loc, iar prietenii, cursurile de specialitate vor completa lapsurile tehnice pentru a reusi i, afacere. Vointa credinta si actiunea pot urni multi esential sa trecem de la idei la fapte cat mai rapid si fără echivoc.

Comments

Popular Posts